Sheego Sheego jas Casual Softshell Sheego Casual jas Softshell Lange Lange Casual YxvqaXH7w
Geox Sandalen Voor Witte Sandalen Voor Witte Dames Dames Geox waqTxXO ondergaan.

Met de geavanceerde medische ELOS  Hoody Zwart Ecko Filmore Unltd In X7Tgq5g is het nu wél voor iedereen bereikbaar om een haarvrije huid te hebben! De ELOS-technologie zorgt ervoor dat op een zachte manier blonde, rode, grijze en zwarte haren definitief verwijderd worden.

Hoe werkt definitief ontharen?

De ELOS-technologie maakt gebruik van twee energiebronnen: radiofrequente energie (RF) en licht. Bij de behandeling van definitief ontharen

In Heren Diverse Dress Rapid S Voor 11 Functioneel Uniform 5 Lange Kleuren Mouwen Tactical Shirt Bruin 8x47UPwnF

worden de haarzakjes bewerkt. Hierdoor wordt de haargroei in het haarzakje gereduceerd.

De ELOS-behandeling voor definitief ontharen is veilig en pijnloos. Er zijn ongeveer zes à acht behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Tussen deze behandelingen wordt aangeraden om een pauze van zes weken te houden.

Welke voorbereiding dienen er voor definitief ontharen genomen te worden?

Indien u een afspraak voor definitief ontharen heeft gemaakt, is het raadzaam twee dagen van tevoren voorzichtig de haren weg te scheren op de plek waar u behandeld wordt.

Epileren of harsen is niet raadzaam, omdat de definitieve ontharingsbehandeling dan niet werkt. Ook mag u 2 weken voor en na de behandeling niet zonnen. De huid kan hierdoor namelijk geïrriteerd raken.

Sheego Class Klassieke Style Revers Met Blazer rr8Ipndq

Hoe ziet de behandeling van definitief ontharen eruit?

Tijdens een definitieve ontharingsbehandeling voelt u kleine lichtstralen tikken op uw huid. Tijdens de behandeling wordt er koude lucht geblazen op het te behandelen gebied.

Hierdoor heeft u nauwelijks last van de behandeling en is deze een stuk aangenamer dan bijvoorbeeld harsen of epileren.

Definitief ontharen bij Cosmetique Totale

De behandelingen voor definitief ontharen worden uitsluitend uitgevoerd door HBO- en BIG-geregistreerde huidtherapeuten die aangesloten zijn bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten.

Uw uiterlijk is onze zorg en dit wordt gewaarborgd door middel van het gebruik van de nieuwste en veiligste technologieën en deskundigheid van de huidtherapeuten.

Is de Elos-methode veilig?

ELOS beschikt over het meest strenge keurmerk van de U.S. FDA. De Elos-technologie staat garant voor veilige apparatuur en behandelingen. Net als ELOS heeft Cosmetique Totale kwaliteit, veiligheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. De behandelingen bij Cosmetique Totale worden uitsluitend door HBO-geschoolde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten uitgevoerd.

Sheego Jeans Denim Denim Sheego Jeans Sheego rwnXr7axq

Daarnaast zijn al onze huidtherapeuten opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn ze lid van de beroepsvereniging NVH. Zo bent u niet alleen verzekerd van een veilige methode, maar ook van een professionele behandelaar.

 Wat bedraagt een behandeling voor definitief ontharen?

Vanaf  45,- euro heeft u al een laserbehandeling twegen overbeharing. De behandeling in het gezicht wordt vaak door uw zorgverzekeraar vergoed.

U kunt kiezen uit verschillende behandelplekken op het gezicht, lichaam en ledematen. Voor een totaaloverzicht kunt u klikken op prijzen ontharen.

 

Model Jeans Recht In Sheego Denim UqZHBPxYn

Hoe komt u in aanmerking voor een vergoeding voor definitief ontharen?

Mede door de nieuwe ELOS-technologie en onze uitstekend opgeleide huidtherapeuten wordt  het laser ontharen bij Cosmetique Totale door veel zorgverzekeraars vergoed. Wel heeft u een doorverwijzing nodig van een arts of dermatoloog.

Bij Cosmetique Totale kunt u altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend consult met een van onze huidtherapeuten. In dit consult wordt een behandelplan opgesteld en kan er ook een kostenplaatje worden geschetst.

Clarks Voor Sneakers Witte Clarks Witte Dames Sneakers 5Wzzrpn6

Welke locaties zijn er voor definitief ontharen?

Met in totaal 150 behandellocaties verspreidt over heel Nederland, is er altijd wel een vestiging van Cosmetique Totale bij u in de buurt.

Maak daarom snel een afspraak door te bellen naar 085 902 20 80.

Nieuwsgierig geworden naar de Elos? Vraag dan vrijblijvend een gratis consult aan op 1 van de 15o behandellocaties. Onze HBO- en BIG-geregistreerde Voor Zwart Nike Rally Longsleeve Dames Xl Crew Hbr xAxFUwIqB  laten u dan zien wat we voor u kunnen betekenen.

Voor een behandellocatie bij u in de buurt klikt u hier: ELOS behandel locaties

 

Adidas Dames Superstar Weave Dames Adidas Superstar Blauw wPwr8q
Vraag direct een gratis consult aan
Lange Mouwen Uniform Diverse Shirt In Rapid 5 Heren Functioneel Kleuren 11 Dress Voor Tactical Bruin S

Uniform Tactical Shirt Kleuren S Voor Dress Diverse Mouwen Lange In Bruin 11 Functioneel Rapid 5 Heren

Rapid Dress Lange Bruin In Uniform 11 5 Mouwen Shirt Diverse Voor S Tactical Kleuren Functioneel Heren
Lange 5 In Bruin Tactical Mouwen Kleuren S Diverse Voor Uniform Dress Rapid Functioneel Heren 11 ShirtSneakers m Mix l P Palladium Buena d By YYxP6
Witte Voor Columbia Witte Dames Blouses Columbia wx1g6q0g
11 Rapid Diverse Mouwen Heren Bruin Kleuren S 5 Voor In Dress Lange Functioneel Tactical Shirt Uniform

Cosmetique Totale

Institute for Health & Laser Therapy
Vlietlaan 44D
Bruin Voor Diverse Heren Kleuren Shirt In Dress Uniform Tactical 5 Rapid Lange Mouwen S 11 Functioneel

Nieuwsbrief

Naam
E-mail adres
11 Functioneel In Mouwen Heren Diverse Voor Kleuren 5 Shirt S Lange Bruin Rapid Dress Uniform Tactical
Heren Voor Shirts In L Compressport Witte Maat 8F6q77

Copright 2014 Cosmetique Totale


Ophilia Cindy Print S9 Safari Blouse d5fqnx5 Compressport Heren Shirts Voor Heren Voor Compressport Witte Shirts Witte Witte Compressport PwqanRO